Funktionella hjälpmedel och pedagogiska verktyg – får flera att funka mera

Kampanjer och erbjudanden

Aktuella kampanjer och erbjudanden gäller tills vidare eller så länge lagret räcker om inte annat anges. Mängdrabatter dras i kassan.

Fynd!

Produkter till fyndpriser! Utgående färger, artiklar och demo-exemplar med kraftigt sänkta priser. Gäller så långt lagret räcker. Passa på nu. Fynda här! >


Köp 3 betala för 2!

Mixa och matcha som du vill ur gruppen Köp 3 betala för 2 ur gruppen nedan. Du får den billigaste vara på köpet. Rabatten dras i kassan. Kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudanden.


Köp 4 betala för 3!

Mixa och matcha som du vill ur gruppen Köp 4 betala för 3 ur gruppen nedan. Du får den billigaste vara på köpet. Rabatten dras i kassan. Kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudanden.


Köp 3 betala för 2

Mixa och matcha som du vill av alla strumpor. Köp 3 betala för 2. Flera av strumporna säljs i flerpack – du får massor av bra strumpor till ett bra pris! Den billigaste vara på köpet, rabatten dras i kassan. Kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

Köp 3 betala för 2

Mixa och matcha som färger och storlekar som du vill av salivskydd Junior och Vuxen. Rabatten dras i kassan. Kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

Köp 4 betala för 3

Mixa och matcha färger som du vill av Tuggarmbandet Snurrig. Rabatten dras i kassan. Kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: