Funktionella hjälpmedel och pedagogiska verktyg – som får flera att funka mera

Kampanjer och erbjudanden

Aktuella kampanjer och erbjudanden gäller tills vidare eller så länge lagret räcker om inte annat anges. Eventuella mängdrabatter dras i kassan.


Webbkurs Språkstörning – inkluderande verktyg i klassrummet

Gratis kurs till och med 15 april 2020!

"Köp" kursen och genomför den när du vill – helt utan kostnad. En webbaserad kurs som du genomför i din egen takt när det passar dig. Kursen riktar sig till dig som är lärare i de lägre årskurserna (ca åk F-4), och som har elever med språkstörning i din verksamhet.
Skaffa Webbkursen här »


Fotgunga Swnx

Kampanjpris på Fotgunga Swnx Skola 1 199:- (1 529:-) och Swnx Mini 1 099:- (1 499:-) under hela mars 2020. Fotgungan ger utlopp för behovet av ständig rörelse och stillar oron i klassrummet. Ger utlopp för rörelsebehovet under bänken för elever som är rastlösa. Ger också en ergonomisk sittställning och bidrar till ökad koncentration.

Kampanjerbjudandet gäller köp till och med 31/3 2020, kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.


Bänkskärmar

Nu 10% introduktionsrabatt på flerpack av våra populära Bänkskärmar. Bänkskärmar 55 cm, 5-pack 1 349:- (1 499:-) och Bänkskärmar 55 cm, 10-pack 2 609:- (2 899:-)

Kampanjerbjudandet gäller köp till och med 31/3 2020, kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.


Fynd!

Produkter till fyndpriser! Utgående färger, artiklar och demo-exemplar med kraftigt sänkta priser. Gäller så långt lagret räcker. Passa på nu. Fynda här! »


Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: