Tillfälligt längre leveranstid, 3-5 arbetsdagar. Ökad orderingång och mässor. Vi ber om ursäkt för besväret.

Strumpor

Köp 3 EzSoxTM strumpor, betala för 2!

Gäller alla färger och storlekar. Mixa och matcha som du vill. Rabatten för artikeln med lägst pris dras i kassan. Alla barnstrumpor säljs i 2-par som en enhet. Vid köp av 3 barnstrumpor får du alltså 6 par strumpor till ett bra pris! Reservation för slutförsäljning.

Finns även i vuxenstorlekar, säljs i 1-par och 2-par. Mängdrabatten gäller även vuxenstrumporna.


EzSoxTM strumpor är framtagna för att barnen ska kunna ta på sig dem själva. Förstärkta öglor och sockans mönster hjälper barnen att trä på sockan rätt. Strumpan är av hög kvalitet, har sömlöst tåparti, inget som skaver och antihalkmönster under foten. EzSoxTM är utvecklade av en familj i USA som hade stora problem vid påklädningen. De ville uppmuntra sin son att bli mer självständig och öka hans självförtroende. De lyckades och vill nu ge andra samma möjlighet!

Nöjd kund hos Funka Mera, april 2017:

De ringde från skolan, och bad att sonen bara ska ha de smarta strumporna med öglan på, för de får stanna på hela dagen, och han kan ta på dem själv efter gympan. Inga mer bråk. Vi upplever samma sak hemma. Det är strumpornas strumpa. Både lillebror på 1,5 år och storebror på 7 år med motoriska svårigheter klarar numera av sin påklädning själv. Tack!

Ålder

Diagnos

Problemlösning

Färg

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: