Funktionella hjälpmedel och pedagogiska verktyg – som får flera att funka mera

Funka Mera går ihop med Only for Heroes!

Funka Mera går ihop med Only for Heroes!

Vi blir ännu bättre tillsammans! – Från november 2018 är Only for Heroes AB och Funka Mera AB ett företag och vi kommer gemensamt verka under företagsnamnet Funka Mera Norden AB. Only for Heroes kommer att finnas kvar som varumärke och fortsätta att erbjuda utbildningar och handledning inom språk, kommunikation och NPF.

För ett halvår sedan satte vi oss ner och pratade framtid och visioner tillsammans med företaget Only for Heroes. Vi insåg snabbt att vi har samma framtidssyn och att ensam inte är starkast. Nu har vi tagit vårt första steg mot en gemensam vision!

I "nya" Funka Mera stärker vi vårt team och samlar all vår kunskap och webbutik på ett ställe. Bra för dig som kund – med ett utökat sortiment, bra priser, och stärkt kunskap och kompetens! Snart hittar du hela det utökade sortimentet här på funkamera.se!

Only for Heroes – med språket i fokus

Företaget startades i januari 2016 av logopeden och entrepenören Anna-Karin Arnald för att ge alla barn och ungdomar möjlighet att lära utifrån sina egna förutsättningar. Genom Only for Heroes får du som Funka Mera-kund tillgång till logopedernas handplockade verktyg för inlärning med språket i fokus. Vi erbjuder webbkurser, föreläsningar och workshops kring bland annat språkstörning, dyslexi och neuropsykiatriska funktionsvariationer.

onlyforheroes.se

Sedan starten 2016 har Funka Mera satsat på att tillhandahålla hjälpmedel och pedagogiska leksaker för privatpersoner, skolor och organisationer. Vi har särskilt inriktat oss på hjälpmedel för NPF (Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar) – som får flera att funka mera. För att motsvara våra kunders behov vill vi erbjuda ett brett sortiment till bra priser samt tillhandahålla information och kunskap kring NPF.2018-10-26

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: