Hjälpsamma saker och pedagogiska verktyg – som får flera att funka mera

Visuella 10-kompisar, Mappia

Genom att arbeta kreativt med att skapa historier och associationer underlättas lärandet. Materialet är enkelt och roligt att använda både enskilt och i helklass. Materialet blir en brygga till multiplikationstabellen som bygger på samma bilder och inlärningsmetod.

De visuella 10-kompisarna bygger på Mappias bildalfabet för tal. Sifforna 0-9 motsvaras av olika djur, och alla siffror som blir 10 tillsammans bildar djurpar som placeras ut på en helhetsbild.

Titta gärna på filmen nedan hur materialet skall användas. Vill du ha mer information och få överblick över Mappia-metodens tre steg så rekommenderar vi att du läser användarhandledningen i pdf-form under fliken läs mer nedan.

I Visuella 10-kompisar från Mappia ingår:

  • Bildkorten för siffrorna 1-9
  • En helhetsbild i A3-format där bildkorten som medföljer placeras ut.

Mappia-metoden, är framtagen för att göra det lätt att lära med hjälp av bilder som konkreta verktyg och bygger på modern hjärnforskning. Bättre måluppfyllelse för alla barn, samtidigt som skolan blir roligare och mer kreativ! Möjlighet till inkludering i praktiken - enklare att inkludera elever med t.ex. dyslexi, NPF samt nyanlända i den ordinarie undervisningen.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Recensioner

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: