Laddar

Det här är Funka Mera

Funka Mera erbjuder funktionella kompensatoriska hjälpmedel, pedagogiska verktyg och utbildning – för alla med eller utan funktionsnedsättningar. Vi vill helt enkelt få flera att funka mera! En del av oss på Funka Mera har egna funktionsvariationer/nedsättningar, eller är föräldrar till barn med särskilda behov. Gemensamt för oss är att vi vill göra tillvaron enklare för alla som måste kämpa lite extra i vardagen.

Alla är välkomna att handla hos oss. Det spelar ingen roll om du är pedagog, förälder eller vuxen med egna svårigheter.

Såhär började det

I november 2018 gick företagen Only for Heroes och Funka Mera AB tillsammans och bildade det gemensamma bolaget Funka Mera Norden AB.

Only for Heroes – med språket i fokus

Företaget Only for Heroes startades i januari 2016 av logopeden och entrepenören Anna-Karin Arnald för att ge alla barn och ungdomar möjlighet att lära utifrån sina egna förutsättningar. Namnet Only for Heroes föddes ur idén att de verkliga hjältarna är de som får kämpa mot extra svåra odds i tillvaron. Only for Heroes fokuserar särskilt på barn och ungdomar med språkstörning, dyslexi, autismspektrumstörningar, adhd/add, dyskalkyli, och långsam inlärning.

Funka Mera – får flera att funka mera

Sedan starten 2016 satsade Funka Mera AB på att tillhandahålla hjälpmedel och pedagogiska leksaker för privatpersoner, skolor och organisationer. Företaget startades av Anna Cardell. Idén till företaget växte fram när Anna 2010 fick en son med Downs syndrom och upptäckte svårigheten att hitta bra och roliga hjälpmedel. Detta ville Anna förändra genom att starta den butik hon själv saknat.

Träffa oss

Vill du träffa oss på Funka Mera? Välkommen att besöka vår visningslokal Lidköping. Vi besöker också gärna skolor och andra verksamheter för att visa och berätta om vad vi kan erbjuda. Läs mer här om att träffa oss »

Vi är

Anna-Karin Arnald, VD och logoped

Linda McCluskey, logoped

Malin, Kundservice

Magdalena, försäljning

Aurelija, inköp

Linda, ekonomi

Louise, lagerarbete

Stina, lagerarbete

Metha, e-handel & marknadsföring


Funka Mera Norden AB

Leverans- och besöksadress:
Sockerbruksgatan 3 D
531 40 LIDKÖPING

Tel: 0510-12900

E-post: service@funkamera.se

Organisationsnummer: 559175-0939

Lägsta priset de senaste 30 dagarna:

Priset är det lägsta som produkten haft de senaste 30 dagarna, innan prissänkningen genomfördes. Om priset sänkts gradvis under de senaste 30 dagarna visas det pris som gällde före den första prissänkningen.