Laddar

Utbildningar – kurser, föreläsningar och workshops

Med kurser, föreläsningar, workshops och handledning kan du lära dig mer om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) och få enkla verktyg för att underlätta livet för personer med NPF, eller andra kognitiva problem. Målet är att få flera att funka mera – hela livet!

Utbildningarna vänder sig till dig som privatperson, förälder, pedagog eller personalansvarig. Eller till dig som själv har en neuropsykiatrisk diagnos. Förutom våra färdiga utbildningsupplägg är du välkommen att komma med egna önskemål. Tillsammans lägger vi upp en skräddarsydd utbildning efter vilka behov som finns.

Carro testar, strunta i detta :)
db_price_history_0001

db_price_history_0002

price_history_0001
Tidigare lägsta pris
price_history_0002
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Visar 1-7 av 7 artiklar

Produkter

Lägsta priset de senaste 30 dagarna:

Priset är det lägsta som produkten haft de senaste 30 dagarna, innan prissänkningen genomfördes. Om priset sänkts gradvis under de senaste 30 dagarna visas det pris som gällde före den första prissänkningen.