Laddar

Träffa oss

Besök i skola/verksamhet

Om du jobbar i skola, förskola eller annan pedagogisk verksamhet kommer vi gärna ut och besöker er på plats för att ge rådgivning och information kring våra produkter. Kontakta oss så berättar vi mer. Ring oss på 0510-129 00 eller skicka ett mejl till service@funkamera.se.

Visningslokal i Stockholm

Funka Mera har en visningslokal på Kungsholmen i Stockholm, där du även kan få rådgivning av våra erfarna logopeder Linda och Anna-Karin. Kontakta oss för att boka en tid om du vill besöka vår lokal i Stockholm. Ring oss på 0510-129 00 eller skicka ett mejl till service@funkamera.se.

Visningslokal & huvudkontor i Lidköping

Vårt huvudkontor och lager samt en visningslokal finns på Sockerbruksgatan 3 i Lidköping. Från och med april 2019 finns vi några hundra meter längre in på gården mot tidigare. Se kartan nedan. Vi har inte längre någon fysik butik men möjlighet finns att handla på plats. Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot obokade besök för närvarande. Kontakta oss i förväg så att vi kan ta emot dig på bästa sätt. Välkommen! Ring oss på 0510-129 00 eller skicka ett mejl till service@funkamera.se.

Hitta hit

Vi finns på Sockerbruksgatan 3 D (in på gården) i Lidköping.