Laddar

Arbetsplatsen

Funka på jobbet – en hjärnvänlig arbetsplats för alla. Över hälften av alla personer i arbetsför ålder drabbas någon gång av kognitiva problem, som minnesproblem eller svårigheter med uppmärksamhet. Det kan vara övergående eller permanenta kognitiva problem. För personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF), som adhd och autism är detta särskilt vanligt.

En hjärnvänlig arbetsplats och arbetsmiljö har en stor betydelse för hur väl medarbetare lyckas och mår. Kognitiva hjälpmedel kan underlätta att skärma av störande intryck och fokusera på arbetsuppgiften, på arbetsplatsen eller vid högre studier.

Läs mer om en hjärnvänlig arbetsplats här.

Carro testar, strunta i detta :)
db_price_history_0001

db_price_history_0002

price_history_0001
Tidigare lägsta pris
price_history_0002
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Två kvinnor med brusreducerande glasögon i kontorsmiljö

Topplista

Visar 1-81 av 81 artiklar

Produkter

Lägsta priset de senaste 30 dagarna:

Priset är det lägsta som produkten haft de senaste 30 dagarna, innan prissänkningen genomfördes. Om priset sänkts gradvis under de senaste 30 dagarna visas det pris som gällde före den första prissänkningen.