Laddar

Utbildningar för dig som är arbetsgivare

Att förstå och anpassa arbetsplatsen efter individuella behov är viktigt för att skapa en mer stödjande och inkluderande miljö. Det är inte minst viktigt för medarbetare med adhd, autism eller andra neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF). Lär dig mer om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och få verktyg för att underlätta arbetslivet för personer med NPF, eller andra kognitiva problem.

Förutom våra färdiga utbildningsupplägg är du välkommen att komma med egna önskemål. Tillsammans lägger vi upp en utbildning, workshop eller handledning utifrån behoven som finns på din arbetsplats. Du får ta del av våra egna gedigna kunskaper eller extern expertis.

Kontakta oss för önskemål och offert.

Carro testar, strunta i detta :)
db_price_history_0001

db_price_history_0002

price_history_0001
Tidigare lägsta pris
price_history_0002
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Visar 1-2 av 2 artiklar

Produkter

Lägsta priset de senaste 30 dagarna:

Priset är det lägsta som produkten haft de senaste 30 dagarna, innan prissänkningen genomfördes. Om priset sänkts gradvis under de senaste 30 dagarna visas det pris som gällde före den första prissänkningen.