Funktionella hjälpmedel och pedagogiska verktyg – som får flera att funka mera

Funka Meras VD inbjuden till Prins Daniels Entreprenörsdag 22 mars

Anna Cardell, VD för Funka Mera AB i Lidköping, är en av drygt 100 företagare som i år fått en personlig inbjudan till Prins Daniels Entreprenörsdag vid Kungliga Ingenjörsvetenskaps-akademien (IVA) i Stockholm den 22 mars. Anna nominerades av Nyföretagarcentrum som en av omkring 600 unga företagare från hela landet. Av dessa har sedan ett hundratal valts ut.

De inbjudna är entreprenörer under 40 år som är vd eller grundare till ett företag som startats efter 2006, med en omsättning på mer än 5 miljoner kronor per år, eller företag i en startup-fas som bedöms ha stor tillväxtpotential.

Prins Daniels Entreprenörsdag erbjuder en heldag med föreläsningar, rundabordssamtal följt av mingel och middag. Syftet med dagen är att inspirera unga entreprenörer, bygga nätverk och gemensamt diskutera erfarenheter och upplevelser av att vara entreprenör. Erfarna entreprenörer delar med sig av sina erfarenheter och fungerar som inspiratörer. Prins Daniel finns också på plats under hela dagen och kvällen. I år anordnas entreprenörsdagen för fjärde gången.

– Jag känner mig så tacksam för den här möjligheten som Nyföretagarcentrum gett mig. Inbjudan till Entreprenörsdagen ger mig möjligheten att få vidga mitt nätverk tillsammans med andra drivna entreprenörer, säger vd Anna Cardell. 

– Extra roligt känns det då kronprinsessan Victoria och prins Daniel också har en stiftelse som bland annat gett stöd till barn med funktionsvariationer och fokus på rörelse. Att Funka Mera får chansen att höras i dessa sammanhang känns därför särskilt bra, fortsätter hon.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Anna Cardell, VD & grundare Funka Mera AB
E-post: anna@funkamera.se
Mobil: 0702 605 686

 

Pressmeddelande från Nyföretagarcentrum om Prins Daniels Entreprenörsdag:

http://www.mynewsdesk.com/se/jobs_and_society_nyforetagarcentrum/pressreleases/prins-daniels-entreprenoersdag-24543492018-03-21

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: