Laddar

 

FÖRELÄSNING

NPF på arbetsplatsen

Var med och bidra till att öka förståelsen om NPF på din arbetsplats. När vi ökar förståelsen blir vi bättre som arbetsgivare, mellanchef eller kollega, oavsett om vi har egen diagnos eller ej.

NPF på arbetsplatsen

En föreläsning som vill bidra till att öka förståelsen på arbetsplatsen.

Föreläsningen vänder sig till alla på arbetsplatsen som vill skaffa mer kunskap om hur arbetslivet kan upplevas för en person med NPF (Neuropsykiatriska Funktionsnedsättningar). När vi ökar förståelsen blir vi bättre som arbetsgivare, mellanchef eller kollega, oavsett om vi har egen diagnos eller ej.

I föreläsningen tar vi bland annat upp:
• NPF - adhd, autism, dld (språkstörning) och Tourette
• Utmaning och styrkor
• Kognitiva och exekutiva funktioner
• Bemötande
• Hjälpmedel
• Checklistor

Hör av dig för offert till service@funkamera.se

Vårt pris baseras på:
• antalet åhörare
• hur lång tid du vill ha 1 tim, 2 tim, halvdag eller heldag
• digital eller fysisk föreläsning

 


 

Om föreläsaren - Jessica Stigsdotter Axberg:

Mixa ihop trettio års erfarenhet som ArtDirector och grafisk formgivare, en hyperaktiv mamma med engagemang, nyfikenhet och en otrolig vilja att förstå mer om NPF. Där har du Jessica Stigsdotter Axberg, även kallad MrsHyper. Jessica har föreläst och utbildat om ”NPF på arbetsplatsen” sedan många år tillbaka. 
 
När Jessicas äldsta dotter fick en adhd-diagnos 2009 slängdes Jessica in i, en för henne, helt ny värld. Kommande år fick yngsta dottern och maken diagnosen adhd, och sist ut i familjen även Jessica. Jessica brukar skoja och säga ”Vi har Axberger” eftersom det finns bland annat adhd, autism, bdd och ångest i familjen. Hennes egna barns behov att få rätt stöd i skola, hem, på fritiden och nu arbetsliv, har gett henne rikligt med erfarenheter att kunna dela med sig av. 
"NPF på arbetsplatsen" är en av hennes favoritföreläsningar. Missa inte den.

Här hittar du hjälpmedel till arbetsplatsen

Tips till en mer hjärnvänlig arbetsplats»

Lägsta priset de senaste 30 dagarna:

Priset är det lägsta som produkten haft de senaste 30 dagarna, innan prissänkningen genomfördes. Om priset sänkts gradvis under de senaste 30 dagarna visas det pris som gällde före den första prissänkningen.