Laddar

Arbetsrätt vid adhd och autism – experten Tommy Iseskog svarar

Anna-Karin Arnald, logoped och VD för Funka Mera, samtalar med Tommy Iseskog, arbetsrättsexpert och författare, om arbetsrätt vid adhd, autism och andra funktionsnedsättningar.

Några frågor som berörs är:

  • Vad är det viktigaste för mig som anställd?
  • Diskriminering på grund av npf-diagnos?
  • Arbetsmiljöansvar, arbetsmiljöbrott, anställningsvillkor…
  • Vad menas med att ha arbetsmiljöansvar?

Sändningen är från den 29 februari 2024. Du kan se den i efterhand i vår Facebook-grupp eller på vår YouTubekanal.

Tommy Iseskog är en av Sveriges främsta arbetsrättsexperter och författaren som skriver pedagogiskt och lättbegripligt för de som arbetar inom dessa områden. Han har skrivit närmare 300 böcker, publicerat hundratals artiklar och myntade begreppet Personaljuridik 1979. Tommy syns ofta i media för att ge expertkommentarer i samhällsaktuella frågor inom arbetsmarknadsområdet.

Med sin gedigna erfarenhet och sin förmåga att beskriva det komplicerade på ett lättbegripligt sätt är Tommy Iseskog ofta anlitad av både arbetsgivare och arbetstagarorganisationer.


Praktiska hjälpmedel för arbetsplatsen

2024-02-29 2024-02-29 @ 23:07:35
Bloggmeny

Tips & Råd

Här finns information, inspiration, utbildning och pedagogiska verktyg för de barn, ungdomar och vuxna som kan behöva lite extra stöd för att klara vardagen. Med rätt kunskap uträttar vi stordåd tillsammans!

Vi vill vara med och sätta diagnosen Språkstörning (DLD) på kartan. Det är därför vårt fokus är så stort på just den NPF-diagnosen. Visste du att det finns fler som har diagnosen DLD än som till exempel har adhd? Läs mer på vår kunskapsbank och fråga gärna våra logopeder om du vill fördjupa dig i någon fråga.

Lägsta priset de senaste 30 dagarna:

Priset är det lägsta som produkten haft de senaste 30 dagarna, innan prissänkningen genomfördes. Om priset sänkts gradvis under de senaste 30 dagarna visas det pris som gällde före den första prissänkningen.