Hjälpsamma saker och pedagogiska verktyg – som får flera att funka mera

Det här är Funka Mera

Funka Mera erbjuder funktionella kompensatoriska hjälpmedel, pedagogiska verktyg och utbildning – för alla med eller utan funktionsnedsättningar. Vi vill helt enkelt få flera att funka mera! En del av oss har egna funktionsvariationer/nedsättningar, eller är föräldrar till barn med särskilda behov. Gemensamt för oss är att vi vill göra tillvaron enklare för alla som måste kämpa lite extra i vardagen.

I november 2018 gick företagen Only for Heroes och Funka Mera AB tillsammans och bildade det gemensamma bolaget Funka Mera Norden AB.

Only for Heroes – med språket i fokus

Företaget Only for Heroes startades i januari 2016 av logopeden och entrepenören Anna-Karin Arnald för att ge alla barn och ungdomar möjlighet att lära utifrån sina egna förutsättningar. Namnet Only for Heroes föddes ur idén att de verkliga hjältarna är de som får kämpa mot extra svåra odds i tillvaron. Only for Heroes fokuserar särskilt på barn och ungdomar med språkstörning, dyslexi, autismspektrumstörningar, adhd/add, dyskalkyli, och långsam inlärning.

Genom Only for Heroes får du som Funka Mera-kund tillgång till logopedernas handplockade verktyg för inlärning med språket i fokus. Vi erbjuder webbkurser, föreläsningar och workshops kring bland annat språkstörning, dyslexi och neuropsykiatriska funktionsvariationer. Läs mer på onlyforheroes.se »

Funka Mera – vill få flera att funka mera

Sedan starten 2016 har Funka Mera satsat på att tillhandahålla hjälpmedel och pedagogiska leksaker för privatpersoner, skolor och organisationer. Företaget startades av Anna Cardell. Idén till företaget växte fram när Anna 2010 fick en son med Downs syndrom och upptäckte svårigheten att hitta bra och roliga hjälpmedel. Detta ville Anna förändra genom att starta den butik hon själv saknat.

Träffa oss

Vill du träffa oss på Funka Mera? Du kan besöka någon av våra visningslokaler i Stockholm eller Lidköping. Vi besöker också gärna skolor och andra verksamheter för att visa och berätta om vad vi kan erbjuda. Läs mer här om att träffa oss »

Vilka vi är

Anna-Karin Arnald, VD och logoped

Linda McCluskey, logoped

Malin, Kundservice

Aurelija, inköpsansvarig

Carin, inköpsansvarig

Linda, ekonomiansvarig

Louise, lageransvarig

Walaa, lagerarbete

Stina, lagerarbete

Metha, e-handel & marknadsföring


Funka Mera Norden AB

Leverans- och besöksadress:
Sockerbruksgatan 3 D
531 40 LIDKÖPING

Tel: 0510-12900

E-post: service@funkamera.se

Organisationsnummer: 559175-0939

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: