Laddar

Inlägg taggade med "dld"

Orsaker och långsiktiga konsekvenser av DLD - 30 maj

Orsaker och långsiktiga konsekvenser av DLD - 30 maj

Den 30 maj får vi chansen att prata med docenten Kristiina om deras forskningsprojekt. Vi kommer att ställa frågor som; Varför är ni nyfikna på just detta ämne? • Vilken forskning finns sedan tidigare och vad har den visat? • Vad vet ni om hur situationen ser ut för personer med DLD i Sverige idag? • Beror DLD/NPF bara på genetik eller kan det uppstå på något annat vis? Häng med på ett spännande samtal.
Bloggmeny

Tips & Råd

Här finns information, inspiration, utbildning och pedagogiska verktyg för de barn, ungdomar och vuxna som kan behöva lite extra stöd för att klara vardagen. Med rätt kunskap uträttar vi stordåd tillsammans!

Vi vill vara med och sätta diagnosen Språkstörning (DLD) på kartan. Det är därför vårt fokus är så stort på just den NPF-diagnosen. Visste du att det finns fler som har diagnosen DLD än som till exempel har adhd? Läs mer på vår kunskapsbank och fråga gärna våra logopeder om du vill fördjupa dig i någon fråga.

Kategorier

Senaste inläggen

ARTIKEL 1 1.1  | Visa alla 

Lägsta priset de senaste 30 dagarna:

Priset är det lägsta som produkten haft de senaste 30 dagarna, innan prissänkningen genomfördes. Om priset sänkts gradvis under de senaste 30 dagarna visas det pris som gällde före den första prissänkningen.