Laddar

Inlägg från 2022-10

LogopedJulia med på LogopedLive

LogopedJulia med på LogopedLive

Några frågor vi berörde: • Ska man sluta använda bildstöd om "barnet ändå inte pekar eller tittar på det”/”Verkar inte intresserad”. • Hur vet man om man ska använda TAKK eller pekkartor?• Hur viktigt är det med visuellt stöd i skolan när barnet har nedsatt arbetsminne och/eller nedsatt auditivt minne? • Luncher i skolan, vad för slags bildstöd är viktigt att ha för barn med autism och språkstörning? Finns det generella?
Bloggmeny

Tips & Råd

Här finns information, inspiration, utbildning och pedagogiska verktyg för de barn, ungdomar och vuxna som kan behöva lite extra stöd för att klara vardagen. Med rätt kunskap uträttar vi stordåd tillsammans!

Vi vill vara med och sätta diagnosen Språkstörning (DLD) på kartan. Det är därför vårt fokus är så stort på just den NPF-diagnosen. Visste du att det finns fler som har diagnosen DLD än som till exempel har adhd? Läs mer på vår kunskapsbank och fråga gärna våra logopeder om du vill fördjupa dig i någon fråga.

ARTIKEL 1-2 2.1  | Visa alla 

Lägsta priset de senaste 30 dagarna:

Priset är det lägsta som produkten haft de senaste 30 dagarna, innan prissänkningen genomfördes. Om priset sänkts gradvis under de senaste 30 dagarna visas det pris som gällde före den första prissänkningen.