Laddar

Inlägg från 2022-07

Pyssla med bokstäver

Pyssla med bokstäver

Slut på ideer till aktiviteter? Dåligt väder på sommaren? 😱 Lugn bara lugn! Här får du ett tips på hur du och barnen kan lär känna bokstaven och dess former genom att pyssla med den.
Leta bokstäver!

Leta bokstäver!

Det är en variant på klassikern ”Hunden och benet” men vi gömmer ett bokstavskort istället för ett ben. Sätt er i en ring på golvet och lägg fram kortleken med bokstavskort...
Bloggmeny

Tips & Råd

Här finns information, inspiration, utbildning och pedagogiska verktyg för de barn, ungdomar och vuxna som kan behöva lite extra stöd för att klara vardagen. Med rätt kunskap uträttar vi stordåd tillsammans!

Vi vill vara med och sätta diagnosen Språkstörning (DLD) på kartan. Det är därför vårt fokus är så stort på just den NPF-diagnosen. Visste du att det finns fler som har diagnosen DLD än som till exempel har adhd? Läs mer på vår kunskapsbank och fråga gärna våra logopeder om du vill fördjupa dig i någon fråga.

ARTIKEL 1-2 2.1  | Visa alla 

Lägsta priset de senaste 30 dagarna:

Priset är det lägsta som produkten haft de senaste 30 dagarna, innan prissänkningen genomfördes. Om priset sänkts gradvis under de senaste 30 dagarna visas det pris som gällde före den första prissänkningen.