Laddar

Julpyssel med bildstöd

Det här bildstödet har Kipinäcenter tagit fram för att man ska kunna julpyssla och hitta rätt ord i julstöket.

Snart är julen här. Men först ska det pysslas, bakas pepparkakor och så ska julgranen pyntas! I väntan på jul vill vi dela med oss av ett julmaterialpaket, som ni kan använda i era julförberedelser! Materialpaketet innehåller ett bildstöd i A3-storlek för julpyssel, ett bildstöd i A3-storlek för pepparkaksbak samt en pekkarta i A4 storlek för att pynta julgranen.

Med hjälp av bildstöden kan alla barn delta i julförberedelserna oberoende av deras språkliga nivå .

LADDA NED julmaterialet här »


2023-09-01 2023-09-01 @ 09:21:31
Bloggmeny

Tips & Råd

Här finns information, inspiration, utbildning och pedagogiska verktyg för de barn, ungdomar och vuxna som kan behöva lite extra stöd för att klara vardagen. Med rätt kunskap uträttar vi stordåd tillsammans!

Vi vill vara med och sätta diagnosen Språkstörning (DLD) på kartan. Det är därför vårt fokus är så stort på just den NPF-diagnosen. Visste du att det finns fler som har diagnosen DLD än som till exempel har adhd? Läs mer på vår kunskapsbank och fråga gärna våra logopeder om du vill fördjupa dig i någon fråga.