Laddar

Selektiv mutism - informationskort

Informationskortet är framtaget för att hjälpa föräldrar/anhöriga/närstående som tycker att de är jobbigt att alltid behöva förklara sitt barns beteende.
Det här har vi gjort tillsammans med MrsHyper  och föreningen Tala om Tystnad! SelektivMutism.se

Vi hoppas att det här kan underlätta något. Skriv ut och dela till alla som du tycker behöver få veta mer om diagnosen. Kanske på restaurangen, teatern, bion eller till skola och fritidsledare.

Den här pdf-filen är i A4-format och det är bara att skriva ut.

LADDA NED HÄR: Infokort om Selektiv Mutism – A4 - 1

LADDA NED HÄR: Infokort om Selektiv Mutism – A4 - 2

Fler informationskort hittar du här - adhd, autism, dld, dyslexi, tourette och selektiv mutism


Bra tips om Selektiv Mutism och andra utmaningar med språk
2024-02-06 2024-02-06 @ 11:02:00
Bloggmeny

Tips & Råd

Här finns information, inspiration, utbildning och pedagogiska verktyg för de barn, ungdomar och vuxna som kan behöva lite extra stöd för att klara vardagen. Med rätt kunskap uträttar vi stordåd tillsammans!

Vi vill vara med och sätta diagnosen Språkstörning (DLD) på kartan. Det är därför vårt fokus är så stort på just den NPF-diagnosen. Visste du att det finns fler som har diagnosen DLD än som till exempel har adhd? Läs mer på vår kunskapsbank och fråga gärna våra logopeder om du vill fördjupa dig i någon fråga.

Lägsta priset de senaste 30 dagarna:

Priset är det lägsta som produkten haft de senaste 30 dagarna, innan prissänkningen genomfördes. Om priset sänkts gradvis under de senaste 30 dagarna visas det pris som gällde före den första prissänkningen.