Laddar

Träna barnens berättarförmåga

Annika visar språkmaterialet "Upptäck och berätta med Familjen Kippin". Hon kommer att visa hur berättarförmågan hos barn kan övas med detta material.

👉 Annika Melin driver språkbussen sedan 12 år där hon skapar pedagogiskt material för att underlätta en miljö med TAKK och bildstöd. Hon håller också i utbildningar och föreläsningar om TAKK. Annika är utbildad inom AKK och är certifierad handledare i Karlstadmodellen. Tack vare sin dotter Ellen, som har Down syndrom, har hon praktisk erfarenhet i att tydliggöra språket och att möta personer som har språkutmaningar.

👉 Anmäl senast 22/9 här»

Jobbar du inte på förskola - skriv privat :D


2023-09-21 2023-09-21 @ 11:33:28
Bloggmeny

Tips & Råd

Här finns information, inspiration, utbildning och pedagogiska verktyg för de barn, ungdomar och vuxna som kan behöva lite extra stöd för att klara vardagen. Med rätt kunskap uträttar vi stordåd tillsammans!

Vi vill vara med och sätta diagnosen Språkstörning (DLD) på kartan. Det är därför vårt fokus är så stort på just den NPF-diagnosen. Visste du att det finns fler som har diagnosen DLD än som till exempel har adhd? Läs mer på vår kunskapsbank och fråga gärna våra logopeder om du vill fördjupa dig i någon fråga.